Nytår 2017

Bestil årets nytårsmenu 2017

Nytårsmenuen 2017

Bestil senest fredag den 22/12 kl.14.00

Intet overlades til tilfældighederne!

Vi har i flere år, leveret fantastiske nytårsmenuer til vores glade kunder, og det er vi super glade for!

I år bliver ingen undtagelse, for intet er overladt til tilfældighederne. Jeg bruger tid på at sammensætte menuerne, og vælger altid de bedste råvarer, fordi mine kunder specifikt efterspørger noget særligt til deres gæster. Længere nede kan i læse hvad jeg har udvalgt- og sammensat til Jer i år. Det er super lækkert! Og det tror jeg bestemt også Jeres gæster vil synes.

Samtidigt skal det være nemt, så I kan koncentrere Jer om at være de gode værter, til denne åretes store fest. Ingenting skal derfor varmes i mere end 15min, og jeg vedlægger en udførlig vejledning, som guider Jer frem til det perfekte resultat. Jeg kan jo desværre ikke deltage i Jeres fester, men jeg har meget fokus på at gøre det simpelt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Har I spørgsmål forud for leveringen, er I også meget velkomne til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at lave Jeres nytårsmenuer. Må i alle have en rigtig god fest.

De bedste hilsner

Henrik, Karma Catering

“Min veninde og jeg bestilte nytårsmenuen og vi var begejstrede. Det var virkelig god og velsmagende mad! Vi var fuldt ud tilfredse”

Stjerner: ✰✰✰✰✰

Charlotte Østergaard Sørensen

Forret:

Cremet fiskesuppe med rimmet torsk, friskpillede hummerhaler, olie med dild, frisk kørvel, chips af rodfrugter, kaviar og safranmayo.

 

Hovedret:

Mørbrad af fritgående kalv med Pommes Anna, sesambagte gulerødder, hvidløg- og krydderurtemarinerede svampe, bagt porremousse, løgpuré, hjemmelavet rødvinssauce og ærteskud.

 

Dessert:
Hjemmelavet mazarinkage med bærkompot, karamelpocheret pære, bagt hvid chokolade og  sprøde karamelkiks med valnødder. Hertil hjemmelavet vaniljeis.

KR. 350,- pr. person

Der medfølger en udførlig vejledning med billeder og der vil ikke være noget som skal varmes mere end 15 min.

 

Prisen er excl. levering.

Bestil din nytårsmenu i god tid

Hos Karma Catering sætter vi pris på kvalitet. Derfor har vi et begrænset antal kuverter tilgængelig. Sidste år måtte vi melde alt udsolgt, og derfor opfordrer vi Jer til at være ude i god tid. Vi kører efter først til mølle princippet.

På forhånd tusind tak

Tid tilbage at bestille i

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Bestil din Nytårsmenu lige her

12 + 10 =

Hvad sker der når jeg trykker “Bestil Nytårsmenu” ?

Svar: Når du har angivet alle de relevante informationer i formularen ovenfor, og skrevet hvor mange kuverter du ønsker at bestille til, er du klar til at trykke Bestil Nytårsmenu.

Herefter sendes din bestilling direkte til Henrik fra Karma Catering, som læser den igennem. Først når du modtager en bekræftelse retur, er din bestilling endeligt bekræftet. Vær også forberedt på at besvare uddybende spørgsmål angående din bestilling, såfremt der måtte være nogle. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Karma Catering på 42 440 450.

Vi glæder os til at levere Jeres Nytårsmenu 2017.