Reception & Tapas

Vi er leveringsdygtige i alle former for lækre tapas & canapeer til fx. reception, rejsegilde, foredrag, ferniseringer & modeshows.
Med afsæt i det pågældende arrangement sammensætter vi gerne en helt unik menu til dit næste arrangement.


Lad dig inspirere af nedenstående forslag – og husk at kun fantasien sætter grænserne…

canape Tatar af koldrøget laks med friske urter på sprød toast
2 stk mini-sandwich med forskelligt fyld
Ristede hvidløgsbrødchips med fetacreme
Saltede mandler & marinerede oliven
Chorizopølser i rødvin
Skaldyrssalat i små sprøde skaller
Lune kyllingekøller i bbq-marinade
Abrikoser & dadler i bacon på spyd
Tynde skiver roastbeef på toast med tomat & syltede løg
Hjemmelavet kyllingespyd med peanut dip
Rørt peberpate med cornichons i sprøde skaller
Salat af hvid fisk tilsmagt med estragon på ristet toast
Terrine af unghane med persillemayonnaise
Lufttørret skinke & melon
Tigerrejer med hvidløg, ingefær & chili på spyd
2 slags oste i bjælker med passende tilbehør
Bornholmsk rugkiks med hjemmerørt ostecreme
Vandbakkelser med jordbærrcreme
Chokoladebrownie med orangetrøffel
Frisk udskåret frugt
Skive af lakseroulade
Flammegrillet laks med hvidløg & teriyaki.
Minicroissant med rejesalat eller skinkesalat
Bruchetta med serranoskinke og artiskokker
Bruschetta med pesto, serranoskinke og mozzarella
Bruschetta med pesto, tomat og mozzarella
Grissini med ærtecreme og serranoskinke
Røget dyrekølle med syltede valnødder & salat
Ristet kammusling med chorizo-pølse
Chorizo med syltede løg og oliventapenade
Créme brulee med sprød top
KARMA+ chokoladekonfektkage
Chokoladekurv med hvid chokolademousse & hindbærstøv
Chokoladekurv med braiseret ananas & chokolademousse
Kæmpereje i sprød panko med chili-dip.
Kyllingesalat ”Asian style” i sprød skal
Chorizopølse på spyd med ristet champignon i hvidløg
Rugbrødscrouton med creme af blåskimmel og vaniljesyltet pærer
Minicroissant med skaldyrssalat
Marineret lynstegt tun toppet med tangsalat
Mini skaller med krabbesalat tilsmagt med citron, tomat & hvidløg
Bagte butterdejssnegle med oliventapenade & pesto
Bruchetta med syltede tomatpesto og basilikum og frisk høvlet parmesanost
Cocktailpølser i svøb

 

Ring 42 440 450 for bestilling og pris